Winkelwagen
Mercedes Original winterbanden.

Never compromise.

Zomerbanden in de winter is als sprinten op zwemvliezen. Of als bergbeklimmen op rolschaatsen. Kies daarom altijd voor Mercedes Original winterbanden. Die zijn speciaal ontwikkeld voor uw Mercedes-Benz en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.
Uw Mercedes-Benz dealer zorgt dat uw auto de juiste winterbanden krijgt.

Maak een afspraak
Nu

40%

op sneeuwkettingen

Ook mooi in de winter.

Veiligheid staat voorop, maar uw Mercedes-Benz moet er natuurlijk ook goed uitzien. Kiest u voor winterbanden, kijk dan ook eens naar de vele fraaie velgen die Mercedes-Benz u aanbiedt.

Ons aanbod

Mercedes-Benz wielenconfigurator.

Welke velgen geven uw Mercedes-Benz de mooiste uitstraling? U ziet het binnen enkele seconden in onze wielenconfigurator. Succes met uw keuze!

Ga naar onze wielenconfigurator

Mercedes Original winterbanden.

Mercedes Original winterbanden worden geproduceerd in samenwerking met gerenommeerde bandenfabrikanten en onderworpen aan uiterst strenge gebruikstesten. De banden zijn opgebouwd uit maar liefst 200 verschillende materialen die ieder hun eigen specifieke functie hebben.

*De vermelde adviesprijzen zijn inclusief druksensoren, btw en balanceren. De montage is niet inbegrepen. Het aanbod is geldig van 2 november 2019 t/m 31 januari 2020, zolang de voorraad strekt.
Nu
40%
Korting!

Sneeuwkettingen op maat

Gaat u op wintersport, dan horen sneeuwkettingen in uw bagageruimte. Mercedes-Benz sneeuwkettingen zijn eenvoudig te monteren, bieden extra veel grip, zijn zeer duurzaam en voorkomen beschadiging van uw kostbare velgen.

Let op:
voor ieder type band heeft Mercedes-Benz sneeuwkettingen op maat. Uw Mercedes-Benz dealer adviseert u graag.

Maak een afspraak
Tip van uw dealer.
Zorg dat u op tijd klaar bent voor de winter. Maak vandaag nog een afspraak met uw Mercedes-Benz dealer. Hij zorgt ervoor dat u de juiste winterbanden, velgen of sneeuwkettingen krijgt. Dat geeft een gerust gevoel, nietwaar?
1

Rolweerstand.

Hoe hoger de rangschikking, hoe meer u bespaart op brandstof en CO2 .

2

Grip op nat wegdek.

Hoe meer grip, hoe korter uw remweg en hoe hoger de veiligheid.

3

Externe afrolgeluiden.

Een, twee of drie geluidsgolven geven het geluidsniveau van uw banden aan.

Gezien in onze Collectie?

X

Persoonlijke gegevens

Bedankt voor uw interesse in onze diensten. Vul onderstaand formulier in en de door u gekozen Mercedes-Benz dealer contacteert u snel voor een afspraak.

Interesse