SLUITEN X
MERCEDES-BENZ WINTERWIELEN

De ideale combinatie.

Elk seizoen heeft zijn charmes - en zijn eigen banden. Voor maximale veiligheid schakelt u over van zomer- naar winterbanden zodra de buitentemperatuur regelmatig 7 graden Celsius of minder bereikt. Winterbanden slijten langzaam en gelijkmatig, produceren minder geluid, besparen brandstof en hebben onder de 7 graden Celsius meer grip dan zomerbanden. Ze zitten bovendien altijd om een fraaie set originele velgen. Want het oog wil toch ook wat?

Kies uw winterwielen

Gegarandeerd de beste.

De zomer- en winterbanden die uw Mercedes-Benz dealer monteert zijn altijd MO- of MOE-banden - deze laatste hebben noodloopeigenschappen waardoor u altijd kunt doorrijden tot de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz werkplaats. MO- en MOE-banden zijn speciaal ontworpen voor uw Mercedes-Benz en voldoen aan de strengste criteria. 

Kies uw winterwielen

* Het gaat om adviesprijzen voor volledige sets van 4 Mercedes Original winterbanden gemonteerd op velgen, korting reeds afgehouden. Deze prijzen zijn inclusief druksensoren, uitbalancering en btw. De montage, wielnaafafdekkingen en wielbouten zijn niet inbegrepen. Aanbod geldig van 2 november 2020 t/m 31 januari 2021, zolang de voorraad strekt. De prijzen kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande aankondiging. Alle banden zijn voorgemonteerd op de afgebeelde velg. Elk beeld toont niet het origineel profiel van de band maar toont het design van de lichtmetalen velg. De banden zijn ook zonder velg verkrijgbaar. Prijs hiervoor op aanvraag. Bij sommige optiecodes en uitrustingen (P31 AMG Exterior Line, 486 voor sportonderstel, enz.) gelden restricties betreffende de compatibiliteit met bepaalde velgen in ons assortiment. Uw Mercedes-Benz dealer helpt u graag verder.

Voorkomen is beter…

Onder de 7 graden Celsius bieden winterbanden aanzienlijk meer grip. Ze zijn gemaakt van zachter en flexibeler rubber dat zorgt voor blijvende stabiliteit bij lage temperaturen. Uw Mercedes-Benz dealer levert ze nu bovendien extra voordelig op fraaie lichtmetalen velgen.

Voorbeeld wielenconfiguratorVeilig kiezen.

Welke wielen zijn er allemaal voor mijn Mercedes-Benz? Welke velg/band-combinatie is het beste voor mijn model? Antwoorden op deze en vele andere vragen over originele Mercedes-Benz banden en wielen vindt u in onze wielenconfigurator. Uw keuze gemaakt? De Mercedes-Benz dealer is dé expert als het gaat om uw auto, dus hij zal er ook goed voor zorgen!

Ga naar wielenconfigurator

Een vrouw die werkelijk alles al heeft?

Zelfs die vindt iets in onze online shop.
Nu shoppen >

Dit mag u niet missen.

SLUITEN X
1
2
3

Selecteer uw producten.

De producten kunnen worden gereserveerd bij uw Mercedes-Benz dealer. Geef hieronder aan welke producten en/of services u wilt reserveren. Uw dealer neemt dan contact met u op.

Ga verder naar uw gegevens
1
2
3

Contactgegevens

Laat uw gegevens achter via het formulier hieronder. De door u gekozen Mercedes-Benz dealer neemt dan contact met u op.

 

Hebt u een persoonlijke logincode ontvangen? Vul uw code hieronder in, dan wordt een aantal velden automatisch voor u ingevuld.

 

Verstuur uw aanvraag
1
2
3

Bedankt!

Uw aanvraag is verzonden.

Uw Mercedes-Benz dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar website

Uw bestelling #

Mercedes-Benz Mechelen