De beschikbaarheid van services is afhankelijk van het model en de uitrusting van uw auto. Uw Mercedes-Benz dealer kan u vertellen of uw auto geschikt is voor Mercedes me en zo ja, welke functies van toepassing zijn.

Een echte wannahave voor mannen? 

Ook die vindt u in onze online shop.
Nu shoppen >

Altijd en overal.

De drie apps van Mercedes me geven u altijd en overal toegang tot de wereld van Mercedes-Benz, inclusief uw eigen Mercedes-Benz. De Mercedes me-services zijn ontwikkeld om uw leven makkelijker te maken.

Meer over Mercedes me
null

De Mercedes me-app.

Met deze app op uw smartphone hebt u altijd uw Mercedes-Benz op zak. U kunt op elk moment de status van uw auto checken: actieradius, bandenspanning, of de ruiten en portieren gesloten zijn en nog veel meer. Of u stuurt vast uw volgende bestemming naar het navigatiesysteem van uw auto.

Ontdek het hier
null

De Mercedes me Store-app.

Hier vindt u alle digitale producten die beschikbaar zijn voor uw Mercedes-Benz. Na aanschaf beheert u de Mercedes me-services en on-demand configuraties eenvoudig met uw smartphone.

Ontdek het hier
null

De Mercedes me Service-app.

Deze app geeft u een seintje als uw Mercedes-Benz toe is aan een onderhoudsbeurt. U kunt dan via uw smartphone een afspraak maken, want met de app staat u altijd direct in contact met uw Mercedes-Benz dealer. Ook vindt u er how-to video’s over allerlei interessante functies van uw auto.

Ontdek het hier
Carice uit Houten

Mijn moeder is erg gesteld op comfort. Soms breng ik haar ergens naartoe. Dan houd ik tijdens de koffie het interieur van mijn auto via de app lekker op temperatuur. Een groot succes!

Carice uit Houten over de Mercedes me-app
Gerard uit Heemsmerk

Ik gebruik mijn auto intensief en kan simpelweg niet zonder ‘m. Ik controleer z’n vloeistoffen dagelijks met de Mercedes me Service-app en krijg een seintje als hij toe is aan onderhoud.

Gerard uit Heemsmerk over de Mercedes me-app
Martijn uit Groningen

Met je eerste elektrische auto kom je in een hele andere wereld terecht, zeker als je moet laden. Waar? Wat kost het? Hoe lang? Met Charge van Mercedes me leerde ik gelukkig heel snel.

Martijn uit Groningen over de Mercedes me Store-app

Dit mag u niet missen.

SLUITEN X
1
2
3

Selecteer uw producten.

De producten kunnen worden gereserveerd bij uw Mercedes-Benz dealer. Geef hieronder aan welke producten en/of services u wilt reserveren. Uw dealer neemt dan contact met u op.

Ga verder naar uw gegevens
1
2
3

Contactgegevens

Laat uw gegevens achter via het formulier hieronder. De door u gekozen Mercedes-Benz dealer neemt dan contact met u op.

 

Hebt u een persoonlijke logincode ontvangen? Vul uw code hieronder in, dan wordt een aantal velden automatisch voor u ingevuld.

 

Verstuur uw aanvraag
1
2
3

Bedankt!

Uw aanvraag is verzonden.

Uw Mercedes-Benz dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar website

Uw bestelling #

Mercedes-Benz Mechelen