Winkelwagen
Mercedes me.

Eén met uw auto.

Inparkeren met uw smartphone, uw auto hardop vragen stellen (en dan direct antwoord krijgen), vanaf de ontbijttafel het interieur voorverwarmen, uw auto een parkeerplaats laten zoeken… Dit en nog veel meer kunt u met Mercedes me, de virtuele verbinding met uw Mercedes-Benz. En er kan steeds meer. Activeer uw account of ontdek eerst de mogelijkheden.

Activeer Mercedes me

Maak een account aan.

Dat doet u snel en eenvoudig hier.

Bevestig uw registratie.

U ontvangt een e-mail en hoeft alleen maar op de link te klikken.

Koppel uw account.

Uw Mercedes-Benz dealer verbindt uw auto in een paar minuten.

Start met genieten.

Geniet van het gemak, comfort en de veiligheid die Mercedes me u biedt.
Gratis muziek op maat
Nergens geniet u zo intens van muziek als in uw Mercedes-Benz. En om het feest nog wat groter te maken, krijgt u van ons een GRATIS abonnement op de online muziekstreamingsdienst TIDAL. Eén jaar zonder verdere verplichtingen. Muziek zoals u dat wilt, inclusief talloze videoclips en de optie om simpel concerttickets te bestellen.
Activeer nu uw gratis TIDAL
Tip van uw dealer.
Uw mogelijkheden met Mercedes me worden steeds groter. Hebt u nog geen Mercedes me? Maak dan nu een account aan en laat uw Mercedes-Benz dealer het account koppelen. Hij geeft u graag een demonstratie en alle uitleg die u wilt.
Maak een afspraak
Mercedes me Adapter.
Is uw Mercedes-Benz niet standaard voorzien van Mercedes me? Geen probleem. Er is een Mercedes me Adapter beschikbaar voor een groot aantal typen vanaf modeljaar 2002. Dankzij deze adapter kunt u gebruik maken van de vele mogelijkheden die Mercedes me heeft te bieden.
Meer over Mercedes me Adapter
Mercedes me connect Store
Wordt ook één met uw Mercedes-Benz en maak de virtuele verbinding via Mercedes me. Vraag uw dealer om advies of ontdek eerst de ongekende mogelijkheden.
Bekijk alle Mercedes me services
X

Persoonlijke gegevens

Bedankt voor uw interesse in onze diensten. Vul onderstaand formulier in en de door u gekozen Mercedes-Benz dealer contacteert u snel voor een afspraak.

Interesse