Winkelwagen

Slim, schoon en
beschermd.

Modder, vocht, pekel, losliggende spullen… Uw bagageruimte heeft het zwaar te verduren, vooral in de winter. Gelukkig heeft uw Mercedes-Benz dealer slimme accessoires die uw auto schoon en opgeruimd houden en bescherming bieden onder alle omstandigheden. Zorg dat u de slijtageslag voor bent. Rij vandaag nog even langs bij uw dealer of maak een afspraak.

Zigzaglaaddrempel- bescherming.
Beschermt uw achterbumper en laaddrempel bij het in- en uitladen tegen krassen op de auto en uw kleding tegen vuil.
Reserveer hier
€ 46,77
€ 25,-
LED-Projectoren.
Trots dat u Mercedes-Benz rijdt? Laat het gerust zien, ook als het donker is. De LED-projectoren met Mercedes-Benz ster of AMG-logo stralen op het wegdek als u uw deur opent. Opvallend, stijlvol en u stapt bovendien nooit meer in een plas regenwater.
€ 162,-*
A247 820 8702

*Referentie en prijs geldig op de A-Klasse (V/W177), B-Klasse (W247), GLB (X247), GLE (V167) en GLS (X167) in combinatie met de PACK VISION optie.

Maak een afspraak

Mercedes-Benz accessoireconfigurator.

Als het om onze accessoires gaat is de keuze ook echt reuze. Daar zijn we best trots op. We snappen echter ook dat we u dan een handje moeten helpen. Zodat u precies weet waar u uw gewenste opties vindt en, nog belangrijker, dat u helemaal niets mist. Neem daarom nu een kijkje in onze accessoireconfigurator.

Bekijk ons volledige assortiment

Bagageruimtebak.

De bagageruimtebak beschermt uw bagageruimte tegen vuil en vocht en zorgt ervoor dat al uw spullen op hun plek blijven. Natuurlijk is deze bak op maat gemaakt voor uw Mercedes-Benz.

€ 99,95
Maak een afspraak
Heldere visie op veiligheid.
Als er één ding belangrijk is in de winter, is het dat u onderweg goed zicht hebt. Voor uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Beslagen of bevroren ruiten zijn dus uit den boze. Met verzorgingsproducten van Mercedes-Benz Car Care weet u zeker dat u in no-time goed zicht hebt én houdt. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz dealer.
X

Persoonlijke gegevens

Bedankt voor uw interesse in onze diensten. Vul onderstaand formulier in en de door u gekozen Mercedes-Benz dealer contacteert u snel voor een afspraak.

Interesse